Grup Halewood Romania

În mai putin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a reusit sa se dezvolte dintr-o  mica afacere de familie în cel mai mare distribuitor si furnizor independent de bauturi din Marea Britanie, cu vânzari anuale de peste 20 de milioane baxuri  si exporturi în 75 de tari. Astazi, având aproape 1.000 de specialisti, Halewood International Group are 5 filiale in: Africa de Sud, China, Tailanda, Irlanda si Romania.
In 1987 compania a inceput sa importe vinuri din Romania, iar zece ani mai tarziu prima filiala Halewood in Romania a fost infiintata.
Astazi, dupa o investitie de peste 10 milioane de euro, Halewood  detine cinci divizii în România si este una dintre cele mai mari companii de bauturi, cu un portofoliu complex de vinuri, bauturi spirtoase si ape.  Pe langa vinurile proprii, compania din Romania este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri, distribuind branduri de la cele mai faimoase case de vinuri din toata lumea.
Investitii importante au fost facute  in extinderea si plantarea suprafetelor de vita de vie, compania detinand peste 200 de hectare in unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole ale Romaniei, cum ar fi Dealu Mare si Murfatlar. Investitiile permanente in operatiuni, crama si liniile de imbuteliere, au creat pentru Halewood premisele pentru o afacare de success.
Portofoliul Halewood Wines cuprinde  vinuri de înalta calitate, din cele mai apreciate soiuri internationale de struguri, precum si din cele mai îndragite soiuri autohtone. An de an vinurile Halewood, create cu daruire, dragoste si mandrie, au fost appreciate la numeroase concursuri internationale.


POVESTEA NOASTRA